De makelaar met een vast tarief

Bij Hooghiemstra Makelaardij hanteren we all-in tarieven. Ons tarief is transparant en inclusief alle benodigde diensten voor succesvolle verkoop. Geen verborgen kosten, geen extra toeslagen. Wij bieden een compleet all-in pakket inclusief een uitgebreid presentatiepakket tegen een vast tarief om uw woning optimaal te presenteren en de juiste kopers aan te trekken.

Tijdens een vrijblijvende afspraak stellen wij het tarief definitief vast.

Het all-in tarief omvat verschillende diensten, zoals:

Begeleiding bij het verkoopproces (of aankoopproces): We begeleiden u bij elke stap van het proces, waaronder het opstellen van contracten, onderhandelen met potentiële kopers (of verkopers), en het afhandelen van de administratie.

Promotie en marketing: De woning online plaatsen, professionele plattegronden, foto’s en video’s van uw woning. Open huizen organiseren en andere marketingactiviteiten uitvoeren om de woning te promoten.

Bezichtigingen: Potentiële kopers rondleiden in de te verkopen woning en eventuele vragen beantwoorden.

Onderhandelingen: De makelaar zal namens de klant onderhandelen over de prijs en andere voorwaarden met de tegenpartij (koper of verkoper).

Advies en expertise: Een ervaren makelaar kan waardevol advies geven over de huidige vastgoedmarkt, prijstrends, en de beste strategie om de woning snel en tegen een gunstige prijs te verkopen (of aan te kopen).

 

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Benieuwd naar onze aanpak? Wij helpen u om uw woning snel in de verkoop te hebben en met een doordachte aanpak onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. Vul het formulier in dan komen we graag bij u langs.

 

Vrijblijvende en Gratis Waardebepaling

Naast ons aantrekkelijke all-in tarief bieden we u ook de mogelijkheid om een vrijblijvende en Gratis Waardebepaling van uw woning aan te vragen. Ontdek de waarde van uw huis en bespreek de verkoopmogelijkheden met Sietha Lolkema Hooghiemstra.

Plan vandaag nog een kennismakingsafspraak en ontvang een Gratis Waardebepaling!

Vul het formulier in of neem rechtstreeks contact op. Een appje sturen mag natuurlijk ook. Wij staat voor u klaar om u te helpen met een succesvolle verkoop.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag

Jouw gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.